Tschechische und regionale Küche
Nicht nur Touristen und Reisegruppen können dieses besondere Angebot benutzen.
Tradiční česká a regionální kuchyně | ||
---|---|---|
1) | I. | Domácí horácká bramboračka s lesními houbami |
II. | Hovězí guláš „Mahler“ zdobený opečenou klobáskou, sázeným vejcem a cibulkou, podávaný s houskovým knedlíkem | |
III. | Povidlové taštičky s rozpuštěným máslíčkem a cukrovo-makovým prachem | |
2) | I. | Hustá gulášová polévka s bramborem |
II. | Svíčková hovězí pečeně na smetaně podávaná s citronem, šlehačkou a brusinkami, s houskovým a hrníčkovým (karlovarským) knedlíkem | |
III. | Domácí křehký jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou ve skořicovém prachu | |
3) | I. | Horácká Kulajda ovoněná koprem |
II. | Hovězí závitek na způsob španělského ptáčka podávaný s lehkou hořčicovou omáčkou a pestrým rizotkem se zeleninou | |
III. | Palačinka s horkým lesním ovocem šlehačkou a čokoládovými hoblinkami | |
4) | I. | Silný vývar z hovězího s domácími nudlemi a zeleninovými kostičkami |
II. | Pečené kachní stehýnko po horácku s červeným zelím huštěným švestkovými povidly a chlupatými nebo bramborovými knedlíky | |
III. | Tvarohový staročeský koláč | |
5) | I. | Hovězí vývar s játrovými knedlíčky |
II. | Masové ragú v bramborové cmundě podávané se zelným salátem | |
III. | Domácí lívanec se švestkovými povidly šlehačkou a skořicovým prachem | |
6) | I. | Jihlavská cibulačka se šunkovými proužky a zapečeným sýrovým rohlíčkem |
II. | Selská vepřová pečeně podávaná s bílým nebo červeným zelím, bramborovým knedlíkem se smaženou cibulkou a houskovým knedlíkem | |
III. | Čerstvě upečená domácí buchta s ovocem dle ročního období |
Menu se dají prokombinovat, změnit přílohy či jinak upravit.
Přejeme Vám dobrou chuť!