• Prezidentské apartma
    Im Herzen der Stadt Jihlava
            Vergangenheit trifft Gegenwart
  • Chodba
    Im Herzen der Stadt Jihlava
            Vergangenheit trifft Gegenwart
  • Recepce
    Im Herzen der Stadt Jihlava
            Vergangenheit trifft Gegenwart
  • 01-sal
    Im Herzen der Stadt Jihlava
            Vergangenheit trifft Gegenwart
  • 10
    Im Herzen der Stadt Jihlava
            Vergangenheit trifft Gegenwart
  • 08
    Im Herzen der Stadt Jihlava
            Vergangenheit trifft Gegenwart
  • Jihlava
    Im Herzen der Stadt Jihlava
            Vergangenheit trifft Gegenwart
Reservierung der Unterkunft und Firmenaktionen

Online booking accommodation

Tschechische und regionale Küche

Nicht nur Touristen und Reisegruppen können dieses besondere Angebot benutzen.

Tradiční česká a regionální kuchyně
1) I. Domácí horácká bramboračka s lesními houbami
  II. Hovězí guláš „Mahler“
zdobený opečenou klobáskou, sázeným vejcem a cibulkou, podávaný s houskovým knedlíkem
  III. Povidlové taštičky
s rozpuštěným máslíčkem a cukrovo-makovým prachem
2) I. Hustá gulášová polévka s bramborem
  II. Svíčková hovězí pečeně na smetaně
podávaná s citronem, šlehačkou a brusinkami, s houskovým a hrníčkovým (karlovarským) knedlíkem
  III. Domácí křehký jablečný závin
s vanilkovou zmrzlinou ve skořicovém prachu
3) I. Horácká Kulajda ovoněná koprem
  II. Hovězí závitek na způsob španělského ptáčka
podávaný s lehkou hořčicovou omáčkou a pestrým rizotkem se zeleninou
  III. Palačinka s horkým lesním ovocem
šlehačkou a čokoládovými hoblinkami
4) I. Silný vývar z hovězího
s domácími nudlemi a zeleninovými kostičkami
  II. Pečené kachní stehýnko po horácku
s červeným zelím huštěným švestkovými povidly a chlupatými nebo bramborovými knedlíky
  III. Tvarohový staročeský koláč
5) I. Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
  II. Masové ragú v bramborové cmundě
podávané se zelným salátem
  III. Domácí lívanec se švestkovými povidly
šlehačkou a skořicovým prachem
6) I. Jihlavská cibulačka se šunkovými proužky
a zapečeným sýrovým rohlíčkem
  II. Selská vepřová pečeně
podávaná s bílým nebo červeným zelím, bramborovým knedlíkem se smaženou cibulkou a houskovým knedlíkem
  III. Čerstvě upečená domácí buchta s ovocem
dle ročního období

Menu se dají prokombinovat, změnit přílohy či jinak upravit.

Přejeme Vám dobrou chuť!

Nahoru