• Prezidentské apartma
    In the heart of the city of Jihlava
            past meets the present
  • Chodba
    In the heart of the city of Jihlava
            past meets the present
  • Recepce
    In the heart of the city of Jihlava
            past meets the present
  • 01-sal
    In the heart of the city of Jihlava
            past meets the present
  • 10
    In the heart of the city of Jihlava
            past meets the present
  • Jihlava
    In the heart of the city of Jihlava
            past meets the present
  • 08
    In the heart of the city of Jihlava
            past meets the present
Reservation of accommodation and business events

Online booking accommodation

Regional and czech cuisine

Not just for tourist groups is possible to také advantage of this special offer menu.

Tradiční česká a regionální kuchyně
1) I. Domácí horácká bramboračka s lesními houbami
  II. Hovězí guláš „Mahler“
zdobený opečenou klobáskou, sázeným vejcem a cibulkou, podávaný s houskovým knedlíkem
  III. Povidlové taštičky
s rozpuštěným máslíčkem a cukrovo-makovým prachem
2) I. Hustá gulášová polévka s bramborem
  II. Svíčková hovězí pečeně na smetaně
podávaná s citronem, šlehačkou a brusinkami, s houskovým a hrníčkovým (karlovarským) knedlíkem
  III. Domácí křehký jablečný závin
s vanilkovou zmrzlinou ve skořicovém prachu
3) I. Horácká Kulajda ovoněná koprem
  II. Hovězí závitek na způsob španělského ptáčka
podávaný s lehkou hořčicovou omáčkou a pestrým rizotkem se zeleninou
  III. Palačinka s horkým lesním ovocem
šlehačkou a čokoládovými hoblinkami
4) I. Silný vývar z hovězího
s domácími nudlemi a zeleninovými kostičkami
  II. Pečené kachní stehýnko po horácku
s červeným zelím huštěným švestkovými povidly a chlupatými nebo bramborovými knedlíky
  III. Tvarohový staročeský koláč
5) I. Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
  II. Masové ragú v bramborové cmundě
podávané se zelným salátem
  III. Domácí lívanec se švestkovými povidly
šlehačkou a skořicovým prachem
6) I. Jihlavská cibulačka se šunkovými proužky
a zapečeným sýrovým rohlíčkem
  II. Selská vepřová pečeně
podávaná s bílým nebo červeným zelím, bramborovým knedlíkem se smaženou cibulkou a houskovým knedlíkem
  III. Čerstvě upečená domácí buchta s ovocem
dle ročního období

Menu se dají prokombinovat, změnit přílohy či jinak upravit.

Přejeme Vám dobrou chuť!

Nahoru