Regional Cuisine

Not just for tourist groups is possible to take advantage of this special offer menu.

Tradiční česká a regionální kuchyně
1)
I.
Domácí horácká bramboračka s lesními houbami

II.Hovězí guláš „Mahler“
zdobený opečenou klobáskou, sázeným vejcem a cibulkou, podávaný s houskovým knedlíkem

III.Povidlové taštičky
s rozpuštěným máslíčkem a cukrovo-makovým prachem
2)
I.
Hustá gulášová polévka s bramborem

II.
Svíčková hovězí pečeně na smetaně
podávaná s citronem, šlehačkou a brusinkami, s houskovým a hrníčkovým (karlovarským) knedlíkem

III.
Domácí křehký jablečný závin
s vanilkovou zmrzlinou ve skořicovém prachu
3)
I.
Horácká Kulajda ovoněná koprem

II.
Hovězí závitek na způsob španělského ptáčka
podávaný s lehkou hořčicovou omáčkou a pestrým rizotkem se zeleninou

III.
Palačinka s horkým lesním ovocem
šlehačkou a čokoládovými hoblinkami
4)
I.
Silný vývar z hovězího
s domácími nudlemi a zeleninovými kostičkami

II.
Pečené kachní stehýnko po horácku
s červeným zelím huštěným švestkovými povidly a chlupatými nebo bramborovými knedlíky

III.
Tvarohový staročeský koláč
5)
I.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

II.
Masové ragú v bramborové cmundě
podávané se zelným salátem

III.
Domácí lívanec se švestkovými povidly
šlehačkou a skořicovým prachem
6)
I.
Jihlavská cibulačka se šunkovými proužky
a zapečeným sýrovým rohlíčkem

II.
Selská vepřová pečeně
podávaná s bílým nebo červeným zelím, bramborovým knedlíkem se smaženou cibulkou a houskovým knedlíkem

III.
Čerstvě upečená domácí buchta s ovocem
dle ročního období

Menu se dají prokombinovat, změnit přílohy či jinak upravit.

Přejeme Vám dobrou chuť!