• 02-detail
    V samotném srdci města Jihlavy
            se minulost setkává se současností
  • 07
    V samotném srdci města Jihlavy
            se minulost setkává se současností
  • 09
    V samotném srdci města Jihlavy
            se minulost setkává se současností
  • 01-sal
    V samotném srdci města Jihlavy
            se minulost setkává se současností
  • 10
    V samotném srdci města Jihlavy
            se minulost setkává se současností
  • 08
    V samotném srdci města Jihlavy
            se minulost setkává se současností
Rezervace ubytování a konferenčních prostor
+420 567 564 400

Tradiční česká a regionální kuchyně

Nejen pro turistické a zájezdové skupiny hostů je možné využít po předchozí domluvě tuto zvýhodněnou nabídku jednotných menu:

Tradiční česká a regionální kuchyně
1) I. Domácí horácká bramboračka s lesními houbami
II. Hovězí guláš „Mahler“
zdobený opečenou klobáskou, sázeným vejcem a cibulkou, podávaný s houskovým knedlíkem
III. Povidlové taštičky
s rozpuštěným máslíčkem a cukrovo-makovým prachem
2) I. Hustá gulášová polévka s bramborem
II. Svíčková hovězí pečeně na smetaně
podávaná s citronem, šlehačkou a brusinkami, s houskovým a hrníčkovým (karlovarským) knedlíkem
III. Domácí křehký jablečný závin
s vanilkovou zmrzlinou ve skořicovém prachu
3) I. Horácká Kulajda ovoněná koprem
II. Hovězí závitek na způsob španělského ptáčka
podávaný s lehkou hořčicovou omáčkou a pestrým rizotkem se zeleninou
III. Palačinka s horkým lesním ovocem
šlehačkou a čokoládovými hoblinkami
4) I. Silný vývar z hovězího
s domácími nudlemi a zeleninovými kostičkami
II. Pečené kachní stehýnko po horácku
s červeným zelím huštěným švestkovými povidly a chlupatými nebo bramborovými knedlíky
III. Tvarohový staročeský koláč
5) I. Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
II. Masové ragú v bramborové cmundě
podávané se zelným salátem
III. Domácí lívanec se švestkovými povidly
šlehačkou a skořicovým prachem
6) I. Jihlavská cibulačka se šunkovými proužky
a zapečeným sýrovým rohlíčkem
II. Selská vepřová pečeně
podávaná s bílým nebo červeným zelím, bramborovým knedlíkem se smaženou cibulkou a houskovým knedlíkem
III. Čerstvě upečená domácí buchta s ovocem
dle ročního období

Menu se dají prokombinovat, změnit přílohy či jinak upravit.
Jednotná cena menu činí 200,- Kč.

Přejeme Vám dobrou chuť!

Nahoru